ec_logo_pages
Klant worden bij NLD

Noordelijk Lokaal Duurzaam

Voelt u zich niet langer thuis bij de grote energiebedrijven? Heeft u behoefte aan een fatsoenlijk energiebedrijf waarbij u weet waar uw geld naartoe gaat? Wilt u geld verdienen voor uw eigen wijk om uw eigen leefomgeving te verduurzamen?

Dat is nu mogelijk met de komst van NLD energie, de eigen coöperatieve energieleverancier dóór, vóór en ván alle inwoners in het Noorden! Klant worden van NLD energie betekent meer middelen voor de eigen regio met oog voor mens en milieu.

NLD energie is juli 2014 begonnen met de levering van energie. Dat betekent dat iedereen voor elektriciteit en gas klant kan worden van NLD energie.

Argumenten om over te stappen naar de Noordelijk Lokaal Duurzaam Energie:

. Opbrengsten vloeien terug naar de wijk Achter de Hoven en worden daar ook weer ingezet.
. U betaald een aantrekkelijke prijs voor uw energie met een laag vast recht.
. Duurzame energie, goed voor het klimaat.
. Één gezamenlijke nota voor stroom en gas.
. Overstappen naar de NLD regelt u met één formulier.
. Energie Coöperatie Achter de Hoven is wederverkoper van NLD Energie. Door klant te worden doet u iets goeds voor de wijk waarin u woont.

NLD Energie is transparant over de herkomst van onze groene energie. NLD koopt geen goedkope GvO’s van Noorse waterkrachtproducenten, maar GvO’s van echt lokale energieproducenten. Op deze manier stimuleert NLD de productie van duurzame energie op lokale schaal en kiezen ze voor herkenbaar groen!

Wilt u ook duurzame energie tegen een aantrekkelijke prijs? Iedereen kan snel en eenvoudig klant worden van NLD energie. NLD regelt alles voor uw overstap!

Klik "hier" voor de tarieven en om klant te worden van NLD (Noordelijk Lokaal Duurzaam Energie)

Heeft u nog vragen dan kunt u die stellen aan Energie Coöperatie Achter de Hoven via onderstaande formulier of bellen met 06 - 40 44 00 38* Verplichte velden